En nöjd "tomte"! Tina Rundström, vd DB Schenker Privpak.Fotograf: DB Schenker En nöjd "tomte"! Tina Rundström, vd DB Schenker Privpak.Fotograf: DB Schenker

Full snurr på julhandeln:

DB Schenker satte nytt rekord i pakethantering

Även i år slår DB Schenker rekord i antal sorterade och transporterade paket under ett dygn. Den nya rekordnoteringen som sattes i måndags den 17 december ligger på 143 200 paket.

– Det är riktigt kul med de rekord vi har nu inför jul. Om vi tar ut de fem dagarna där vi sorterat flest paket sedan företaget startade för 20 år sedan, så ligger fyra av dem i december i år. Det är verkligen ett kvitto på att årets julhandel går mot alla rekord, säger Tina Rundström, vd DB Schenker Privpak.

Den största ökningen gäller paket till privatpersoner.
Nästan hälften av paketvolymerna gäller paket till privatpersoner. Det är siffror som tydligt visar att e-handeln blir en allt större del av den totala handeln.
– Det gör att vi måste satsa ännu mer för att ta marknadsandelar framöver. Vi har alla möjligheter att växa ännu kraftigare framöver, det är väldigt inspirerande och kul att vara en del av den expansiva e-handeln, säger Tina Rundström.

Om artikeln

Publicerad: 2012-12-19 15:44
Kategori: Nyheter
Taggar: DB Schenker Julhandel Paket