Sofie Andersson, DMS Entreprenad AB, tog hem första pris i "Queen-klassen" i år med sin Scania R620.Fotograf: Tommy Holl Sofie Andersson, DMS Entreprenad AB, tog hem första pris i "Queen-klassen" i år med sin Scania R620.Fotograf: Tommy Holl

Stockholm Truck Meet öppnar för anmälningar till 2014

Knappt har servicepersonalen på Stockholmsmässan i Älvsjö hunnit tömma den sista soptunnan efter årets upplaga av Stockholm Truck Meet, förrän arrangörerna laddar om igen. Idag öppnade anmälningssidan för 2014 års upplaga av lastbilsutställningen.

I mitten av maj hölls Stockholm Truck Meet på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det var ”premiär” för utställningen på mässområdet i Älvsjö. Ganska omgående efter årets utställning beslutades att man skulle göra en repris, på samma plats, samma månad, den 16-17 maj 2014. Och precis som under de två senaste åren, kommer även Queen of the Road Truck Meet att arrangeras parallellt.

Redan idag öppnar man anmälningssidan.
– Det finns ingen anledning att vänta, menar Pekka Tikkanen, en av ”spindlarna i arrangörsnätet”.

Att etablera en lastbilsutställning på en ny plats är inte helt enkelt.
– Det är inte lätt att planera så att man utnyttjar en plats optimalt. Men det verkar som att alla som var på plats i år var nöjda och vi har fått väldigt mycket konstruktiva förslag inför nästa utställning. Så vi jobbar efter visionen att bli ännu bättre, förklarar Pekka.

Arrangörsgänget låter meddela att man kommer att vara fortsatt lyhörd för vad utställarna tycker.
– Det är så klart oerhört kul att få höra positiva saker. Men även om det kanske låter dumt, så är det av större intresse att vi får veta vad man inte gillade i år.
– Jag brukar säga att om ni tyckte om utställningen så tala om det för era kollegor. Gillade ni den inte, säg det till oss.

Stockholm Truck Meets hemsida kommer man att lägga upp löpande nyheter om kommande utställning.
– Vi kommer även att under året ha tävlingar av olika slag. Just nu har vi dragit igång en fototävling, till exempel, där man varje månad har chansen att vinna ett tvådagarspass till utställningen. Man kan dessutom vinna en komplett weekend med både kost och logi under utställningsdagarna.

I skrivande stund står anmälningsräkneverket på ”noll”. Vem blir den första att anmäla sig..?

Om artikeln

Publicerad: 2013-06-27 10:25
Kategori: Nyheter
Taggar: Älvsjö Lastbilsutställningar Stockholm Truck Meet 2014 Stockholmsmässan