JJ's Däck är nu en del av Colmec, men kommer att verka under sitt eget namn. Foto: Colmec/JJ's Däck. JJ's Däck är nu en del av Colmec, men kommer att verka under sitt eget namn. Foto: Colmec/JJ's Däck.

JJ’S DÄCK BLIR EN DEL AV COLMEC

Colmec fortsätter att växa och har fortsatt att utvidga sin verksamhet i Sverige. Denna gång genom att gå samman med JJ’s Däck i Falkenberg.

JJ’s Däcks verksamhet omfattar service och försäljning av däck, däckbyten och däckhotell och har sitt säte i Falkenberg. Med lång erfarenhet och hög kunskapsnivå bland sina medarbetare har JJ’s Däck etablerat sig som en betrodd leverantör till främst privata kunder.

Colmec välkomnar med glädje Torbjörn och hans team på JJ’s Däck.
– Förvärv av däckverkstäder på den lokala marknaden är en viktig del av vår tillväxtstrategi och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativ service och expertis till både nya och befintliga kunder i Falkenberg, säger David Boman, vd för Circular Tire Services som är Colmecs gruppbolag.

Torbjörn Josefsson, VD för JJ’s Däck ser fram emot att bli en del av Colmecs framtid och att stärka sina möjligheter att växa och utveckla sin verksamhet.

JJ’s Däck kommer att fortsätta verka under eget namn och behålla sin företagsidentitet. Att bli en del av Colmec öppnar nya möjligheter för JJ’s Däck att utveckla och expandera sina tjänster och erbjudanden till sina lokala kunder.

Om artikeln

Publicerad: 2024-07-22 13:30
Kategori: Nyheter
Taggar: Colmec Däckservice Däckverkstad JJ's Däck