Victor Alvarsson, Customer Service Manager och Anders Nilsson, försäljningsdirektör - båda på Iveco Sweden. Foto: Stefan Lindblom/HBG-BILD Victor Alvarsson, Customer Service Manager och Anders Nilsson, försäljningsdirektör - båda på Iveco Sweden. Foto: Stefan Lindblom/HBG-BILD

Hela Ivecos modellprogram till Elmia

På Elmia Lastbil den 21-24 augusti kommer Iveco att för första gången i Norden visa upp sitt nya modellprogram i alla segment. Allt från lätta till tunga lastbilar i det som Iveco kallar MY24.
- Det är första gången som vi uppdaterar hela vårt program samtidigt, säger Anders Nilsson, försäljningsdirektör på Iveco Sweden.

EU:s uppdaterade lagkrav i den allmänna säkerhetsförordningen (GSR) trädde nyligen i kraft. Iveco menar att det är viktigt att möta dessa krav och att informera kunderna om det nya regelverket.
– Iveco har alltid haft ett stort fokus på säkerhet och de nya funktionerna kommer att bidra till att undvika olyckor, förklarar Victor Alvarsson, Customer Service Manager på Iveco.

Fordonstillverkaren kommer att berätta mer om hur deras säkerhetspaket ser ut och hur de fungerar under Elmiamässan.

Victor förklarar vidare att det nya modellprogrammet också har fokus på digital utveckling och innovation.
– Bland annat är alla modeller nu standardutrustade med vår connectivity box, vars teknologi gör det möjligt för kunden att hela tiden vara uppkopplad och därmed övervaka fordonets prestanda och underhållsbehov, säger han.

Utöver sitt nya modellprogram kommer Iveco även att ha med sig sin 7,2 tons helelektriska eDaily till mässan. Det fordonet kommer att vara uppbyggt med skåp och lift.

Om artikeln

Publicerad: 2024-08-06 13:18
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Fordonsnyheter Iveco Lastbil 2024