Elmia Lastbil i Jönköping blir nordisk premiär för att upptäcka den nya modellen av Iveco S-Way. Foto: Iveco. Elmia Lastbil i Jönköping blir nordisk premiär för att upptäcka den nya modellen av Iveco S-Way. Foto: Iveco.

Nordisk lansering för IVECO:s nya modellprogram på Elmia Lastbil 2024

Iveco deltar även i år på Elmia Lastbil i Jönköping, Under mässan presenterar Iveco för första gången i Norden sitt nya modellutbud inom alla segment, från skåpbilar till tunga lastbilar. De nya modellserierna har utvecklats med säkerhet som högsta prioritet och signalerar Iveco:s fokus på framtidens transporter.

Elmia Lastbil är en av de viktigaste mötesplatserna för transport- och logistikbranschen i Norden och det gäller minst lika mycket Iveco. Under mässan som kommer att äga rum 21-24 augusti, kommer fordonstillverkaren för första gången i Norden att presentera sitt nya modellprogram MY24.

Det är första gången Iveco uppdaterar hela sitt program samtidigt.
– Det signalerar Iveco:s fokus på framtiden och vårt engagemang för att leverera innovation och kvalitet till våra kunder, säger Anders Nilsson, försäljningschef på Iveco Sverige.

Den 7 juli infördes EU:s uppdaterade rättsliga krav i den allmänna säkerhetsförordningen (GSR). För Iveco är det viktigt att uppfylla dessa krav och informera kunderna om de nya reglerna så att både förare och andra trafikanter kan känna sig trygga på norska vägar.

Det nya modellprogrammet fokuserar också på digital utveckling och innovation. Bland annat är alla modeller nu standardutrustade med Iveco:s anslutningsbox vars teknik gör det möjligt för kunden att ständigt vara ansluten och därmed övervaka fordonets prestanda och underhållsbehov. Det gör det möjligt att effektivisera verksamheten och minimera driftstopp, vilket givetvis är mycket viktigt inom transportbranschen.

Utöver det nya modellutbudet kommer Iveco även att ha med sin 7,2 tons Iveco eDaily till Elmia Lastbil. Det är en elektrifierad skåpbil som Iveco hävdar är unik i sitt segment.

På Elmia Lastbil 2024 visar Iveco upp:
Iveco Daily 12m3
eDaily skåp och hiss Eurocargo
Iveco S-Way
Hela Iveco:s värld av uppkopplade tjänster

Foto: Iveco.
Foto: Iveco.

Om artikeln

Publicerad: 2024-08-07 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Elmia Lastbil Iveco Iveco Daily Iveco S-Way