Ingers Däck ansluter sig till nybildad däckservicegrupp

Hittills i år har Colmec, Lapin Kumi och flera lokala verkstadsägare gått samman för att bilda en ny däckservicegrupp, en grupp som tills vidare går under arbetsnamnet CTS. Nu ansluter sig även Ingers Däck, en av Sveriges största däckverkstäder, till den nya gruppen.

Ingers Däck är med sina nyöppnade lokaler på 6 000 kvadratmeter en av Sveriges modernaste däckserviceanläggningar. Bolaget servar såväl tunga fordon som personbilar och har sen starten 1983 byggt en lång meritlista som en uppskattad däckservicepartner i Nyköpingsregionen.

Ingers Däck har även gjort sig kända för sin tydliga miljöprofil, närmast med samarbetet med Oxelösunds hamn runt återbruk av däck.
– Jag är oerhört glad att kunna välkomna dem och hela teamet på Ingers Däck till vårt lagbygge av branschens främsta däckserviceentreprenörer. Med sitt driv och entreprenörsanda har de mycket att tillföra” säger David Boman, vd för CTS.

Johan Linden, platschef och delägare i Ingers Däck säger att man byggt en däckverkstad som är redo för framtiden och en ökad tillväxt.
– Nu är vi redo för Ingers Däck 2.0 med ökad omsättning framåt! säger Johan Lindén.

Till vänster Johan Lindén, platschef och delägare i Ingers Däck tillsammans med David Boman, vd för CTS.
Till vänster Johan Lindén, platschef och delägare i Ingers Däck tillsammans med David Boman, vd för CTS.

Om artikeln

Publicerad: 2024-09-26 12:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Colmec CTS Däck Team Däckverkstad Ingers Däck